Anket Sitesi

Son Yorumlar

Öpülecek en güzel yer?
denisaa: GÖZZZ
31 Ekim 2019 . Ankete Git
Evleneceğiniz kişi bakir olmalı mı?
denisaa: bakir erkek bulmak samanlıkta iğne bulmak gibidir
31 Ekim 2019 . Ankete Git
Düzenli namaz kılıyor musunuz?
pinokyo: 2007'de en son Cuma'ya gittim. Herhalde en son oruç'u da o zaman tuttum.Ondan beri yok bende.(VIP cehennemlik pinokyo)
26 Ekim 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
İlk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız?
pinokyo: Haftaya kına. Öbür hafta düğün. 30 yaşın ilk durağındayım. Baktım hayat amerikan pastası değil. En iyisi evlenmek. Altın takacakları beklerim !Müracaat DM!
26 Ekim 2019 . Ankete Git
Hangi Casus Yazılım Programını Kullanıyorsunuz ?
pinokyo: Fareli siteye girmek için liseden arkadaş bir site gösterdi. Oradan giriyorum. Zaten bu çocuk bu işleri bilir. Lisede de matbu evrakları bu sağlardı. Sağolsun. Temel bilgileri onun sayesinde edindik.(Matrix pinokyo)
26 Ekim 2019 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Duygular engellenebilir mi?
pinokyo: Engellenir. Misal demin kola dolabının yanında bir S-400 vardı. Allahım ! Maaş aldığın gün mü yarattın. Bu nasıl bir iş aşkı. Bu nasıl bir şey.. Tabi duygularımı engelleyip. ''Pardon'' dedim. ''Öküz gibi yolun ortasında durmuşsunuz. Market arabasıyla geçemiyorum''.. (he he pinokyo. yedik bizde)
26 Ekim 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Sizce çalışmak amaç mı, yoksa araç mı olmalıdır?
pinokyo: Çocukluğum,lise 2 ve Devrek yıllarım hariç en keyifli senem 2014 yılıydı. Günde 1,5 saat çalışıyor ayda 600 lira kazanıyordum. enflasyona vurursan iyi rakam. Dersin Kanada vatandaşıyım. İhtiyacım kadar çalışıyorum. Kısaca çalışmak kadar aptalca bir şey yok. Maalesef bende bu aptallığa ortağım. Allah'ım bizi helak et. Beni de 2014'de tekrar yolla. (abdestsiz dua etme pinokyo)
26 Ekim 2019 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Aşk evliliği mi yoksa görücü usulü evlilik mi daha uzun süreçlidir?
pinokyo: Aşk evliliği aynı evde yaşayana kadardır. Görücü usulü şans işi. Her an bitebilir.. Diğerine nispeten biraz daha uzun ömürlü. (pinokyo nikah dairesinden bildiriyor)
26 Ekim 2019 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Lewis Hamilton mu, Sebastian Vettel mi?
faruk_kaya: anket sitenizi yenilemeyi düşünüyormusunuz
6 Ekim 2019 . Ankete Git
Cinsel organınızın bir takma ismi var mı?
miiistral: Var, çavuş :D
3 Eylül 2019 . Ankete Git
İmkan olsa jigololuk yapar mısınız?
miiistral: Dolgun ücretle yaparım.
3 Eylül 2019 . Ankete Git
Mastürbasyon yapar mısınız?
miiistral: Evet, elbette.
3 Eylül 2019 . Ankete Git
Vücut tüylerinizi ne ile alıyorsunuz?
miiistral: Genital bölgemi jilet ve tüy dökücü krem ile alıyorum onun dışındaki bölgeleride makine ile alıyorum: kol, bacak, sırt, göğüs vs.
3 Eylül 2019 . Ankete Git
Üniversite okuduğunuza pişman mısınız?
furukderki: Severek seçtim bölümü severek okuyorum
31 Ağustos 2019 . Ankete Git
Mutlu musunuz?
pinokyo: Yarın meyhane daveti var. İzi alamazsam mutsuz olacam..
23 Ağustos 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Üniversite okuduğunuza pişman mısınız?
pinokyo: Üniversiteyi belli bölümler, belli okullar vs okursan iyi bir iş sahibi oluyorsun. Gerisi zaten eğitim olarak pek iyi değil. Artık çok üniversites mezunu denince belli birikimde insan profili oluşmuyor. Hocaların durumu da keza öyle.. Nitekim pişman değilim güzel bir tecrübeydi. Fazla beklentim yoktu. Amerikan pastası gibi hayal etmedim. Devrim filan koşturduk. Dayak yemeden kariyer bitti çok şükür..
23 Ağustos 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Mutlu musunuz?
ekinox: Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe...
12 Ağustos 2019 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Hangi Casus Yazılım Programını Kullanıyorsunuz ?
baltam: Kullanmıyorum.
8 Temmuz 2019 . Ankete Git
Gayet samimi olduğumuz bir arkadaşımız, işle alakalı bir konuda olumsuz bir durum yaşadı. Bunu benimle paylaşmak için aradı ve karşılıklı konuşuyorduk. Tabi ben de onu destekler nitelikte konuşuyordum. Ancak o konuşurken araya girip bir şeyler söylediğimi düşünmüş olmalı ki bana; ''sende lafımı kesme, ille de bir şeyler söylüyorsun'' dedi. Ben de; ''bana kızma yahu'' falan dedim hafif gülerek ama resmen fırçaladı bu sebeple. Ben de susup dinledim. Sonra anlattı konuştu, ben sustum tabi doğal olarak. Sonra ben susunca ''orada mısın?'' dedi, ben de dinlediğimi söyledim. Neyse sonra konuşalım dedi. Ben de tamam iyi akşamlar dedim kapattım. Ancak bu davranışına ve bana kızmasına tepki gösterdik. Çocuk değiliz ve çocukla da konuşmuyoruz malum. Şu anda da aramızda isimsiz bir küslük var, iletişim kurmuyoruz ikimiz de. Sizce burada kim haklı?
goktug56: ikinizde haksızsınız. sana o lafı söylemekle haksız, telefonu arkadaşının suratına kapatmanla haksızsın.
1 Temmuz 2019 . Ankete Git
Sizce asrın icadı hangisidir?
goktug56: kağıdın ve pusulanın bulunması
1 Temmuz 2019 . Ankete Git
Aganigi naganigi ne demektir? (Tabi yersen)
hashasius: Fan fini fin fon
10 Haziran 2019 . Ankete Git
Geçenlerde iki arkadaşımla yürürken karşımızdan gögüs ve bacak dekoltesi olan bir kız geldi. Arkadaşlarımdan biri kıza laf attı ve 'Açık giyinen kızlar zaten erkeklerin kendilerine bakması için giyiniyor, böyle kızlara laf atacaksın' dedi. Diğer arkadaşım ise dekoltenin bir moda ve çağdaş toplumdaki kadınların en doğal giyim hakkı olduğunu, laf atmasının çok yanlış olduğunu söyledi. Sizce kim haklı?
hashasius: Moda falan fark etmez... Bakmayacaksın, laf atmayacaksın, rahatsız etmeyeceksin... Göstermek isteyen gelir zaten sana merak etme.
8 Haziran 2019 . Ankete Git
Hangi Casus Yazılım Programını Kullanıyorsunuz ?
hashasius: F-secure client
8 Haziran 2019 . Ankete Git
Aşırı derecede sevdiğiniz , hayranlık duyduğunuz bir ünlü var mı?
sinanaydintr: Alan walker
2 Haziran 2019 . Ankete Git
Hangi iklim tipinde yaşıyorsunuz?
Hasany461: akdeniz iklimi
13 Mayıs 2019 . Ankete Git
Türkiye'nin geleceği sizce hangisine bağlı?
pinokyo: Her şey malk mülk her şey para pul. (Durumu özetledin pinokyo)
12 Mayıs 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Gayet samimi olduğumuz bir arkadaşımız, işle alakalı bir konuda olumsuz bir durum yaşadı. Bunu benimle paylaşmak için aradı ve karşılıklı konuşuyorduk. Tabi ben de onu destekler nitelikte konuşuyordum. Ancak o konuşurken araya girip bir şeyler söylediğimi düşünmüş olmalı ki bana; ''sende lafımı kesme, ille de bir şeyler söylüyorsun'' dedi. Ben de; ''bana kızma yahu'' falan dedim hafif gülerek ama resmen fırçaladı bu sebeple. Ben de susup dinledim. Sonra anlattı konuştu, ben sustum tabi doğal olarak. Sonra ben susunca ''orada mısın?'' dedi, ben de dinlediğimi söyledim. Neyse sonra konuşalım dedi. Ben de tamam iyi akşamlar dedim kapattım. Ancak bu davranışına ve bana kızmasına tepki gösterdik. Çocuk değiliz ve çocukla da konuşmuyoruz malum. Şu anda da aramızda isimsiz bir küslük var, iletişim kurmuyoruz ikimiz de. Sizce burada kim haklı?
pinokyo: Adam stresli. Sadece dinlenmek ve haklı bulunmak istiyor. Cevap duymak istemiyor. Meselenin peki nedeni ile ilgilenmiyor. Sadece dinle ve o susunca klasik bir iki teselli cümlesiyle sen haklısın de. (Güzin abla Pinokyo)
12 Mayıs 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Hangi dine inanıyorsunuz?
pinokyo: Bizde boş o ders..
25 Nisan 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Fenerbahçe Spor Kulübünün başlatmış olduğu #Fenerol kampanyasına bağışta bulundunuz mu?
Tun-cem: Ararat Yerevan futbol takımı Feneri büyük miktarda maddi destekte bulunacakmış. Başka yardıma gerek yok.
15 Nisan 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Ne tür filmlerden hoşlanırsınız?
poyraz133: korku ve gerilim zaten benim gibi ergenlerin sevdiği bişey (altımıza sıçtığımız halde) gülmeyide sevdiğim için komedi bilgi için belgesel ekşın için aksiyon filmleri
15 Nisan 2019 . Ankete Git