Anket Sitesi

Son Yorumlar

Vücut tüylerinizi ne ile alıyorsunuz?
miiistral: Genital bölgemi jilet ve tüy dökücü krem ile alıyorum onun dışındaki bölgeleride makine ile alıyorum: kol, bacak, sırt, göğüs vs.
3 Eylül 2019 . Ankete Git
Üniversite okuduğunuza pişman mısınız?
furukderki: Severek seçtim bölümü severek okuyorum
31 Ağustos 2019 . Ankete Git
Mutlu musunuz?
pinokyo: Yarın meyhane daveti var. İzi alamazsam mutsuz olacam..
23 Ağustos 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Üniversite okuduğunuza pişman mısınız?
pinokyo: Üniversiteyi belli bölümler, belli okullar vs okursan iyi bir iş sahibi oluyorsun. Gerisi zaten eğitim olarak pek iyi değil. Artık çok üniversites mezunu denince belli birikimde insan profili oluşmuyor. Hocaların durumu da keza öyle.. Nitekim pişman değilim güzel bir tecrübeydi. Fazla beklentim yoktu. Amerikan pastası gibi hayal etmedim. Devrim filan koşturduk. Dayak yemeden kariyer bitti çok şükür..
23 Ağustos 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Mutlu musunuz?
ekinox: Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe...
12 Ağustos 2019 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Hangi Casus Yazılım Programını Kullanıyorsunuz ?
baltam: Kullanmıyorum.
8 Temmuz 2019 . Ankete Git
Gayet samimi olduğumuz bir arkadaşımız, işle alakalı bir konuda olumsuz bir durum yaşadı. Bunu benimle paylaşmak için aradı ve karşılıklı konuşuyorduk. Tabi ben de onu destekler nitelikte konuşuyordum. Ancak o konuşurken araya girip bir şeyler söylediğimi düşünmüş olmalı ki bana; ''sende lafımı kesme, ille de bir şeyler söylüyorsun'' dedi. Ben de; ''bana kızma yahu'' falan dedim hafif gülerek ama resmen fırçaladı bu sebeple. Ben de susup dinledim. Sonra anlattı konuştu, ben sustum tabi doğal olarak. Sonra ben susunca ''orada mısın?'' dedi, ben de dinlediğimi söyledim. Neyse sonra konuşalım dedi. Ben de tamam iyi akşamlar dedim kapattım. Ancak bu davranışına ve bana kızmasına tepki gösterdik. Çocuk değiliz ve çocukla da konuşmuyoruz malum. Şu anda da aramızda isimsiz bir küslük var, iletişim kurmuyoruz ikimiz de. Sizce burada kim haklı?
goktug56: ikinizde haksızsınız. sana o lafı söylemekle haksız, telefonu arkadaşının suratına kapatmanla haksızsın.
1 Temmuz 2019 . Ankete Git
Sizce asrın icadı hangisidir?
goktug56: kağıdın ve pusulanın bulunması
1 Temmuz 2019 . Ankete Git
Aganigi naganigi ne demektir? (Tabi yersen)
hashasius: Fan fini fin fon
10 Haziran 2019 . Ankete Git
Geçenlerde iki arkadaşımla yürürken karşımızdan gögüs ve bacak dekoltesi olan bir kız geldi. Arkadaşlarımdan biri kıza laf attı ve 'Açık giyinen kızlar zaten erkeklerin kendilerine bakması için giyiniyor, böyle kızlara laf atacaksın' dedi. Diğer arkadaşım ise dekoltenin bir moda ve çağdaş toplumdaki kadınların en doğal giyim hakkı olduğunu, laf atmasının çok yanlış olduğunu söyledi. Sizce kim haklı?
hashasius: Moda falan fark etmez... Bakmayacaksın, laf atmayacaksın, rahatsız etmeyeceksin... Göstermek isteyen gelir zaten sana merak etme.
8 Haziran 2019 . Ankete Git
Hangi Casus Yazılım Programını Kullanıyorsunuz ?
hashasius: F-secure client
8 Haziran 2019 . Ankete Git
Aşırı derecede sevdiğiniz , hayranlık duyduğunuz bir ünlü var mı?
sinanaydintr: Alan walker
2 Haziran 2019 . Ankete Git
Hangi iklim tipinde yaşıyorsunuz?
Hasany461: akdeniz iklimi
13 Mayıs 2019 . Ankete Git
Türkiye'nin geleceği sizce hangisine bağlı?
pinokyo: Her şey malk mülk her şey para pul. (Durumu özetledin pinokyo)
12 Mayıs 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Gayet samimi olduğumuz bir arkadaşımız, işle alakalı bir konuda olumsuz bir durum yaşadı. Bunu benimle paylaşmak için aradı ve karşılıklı konuşuyorduk. Tabi ben de onu destekler nitelikte konuşuyordum. Ancak o konuşurken araya girip bir şeyler söylediğimi düşünmüş olmalı ki bana; ''sende lafımı kesme, ille de bir şeyler söylüyorsun'' dedi. Ben de; ''bana kızma yahu'' falan dedim hafif gülerek ama resmen fırçaladı bu sebeple. Ben de susup dinledim. Sonra anlattı konuştu, ben sustum tabi doğal olarak. Sonra ben susunca ''orada mısın?'' dedi, ben de dinlediğimi söyledim. Neyse sonra konuşalım dedi. Ben de tamam iyi akşamlar dedim kapattım. Ancak bu davranışına ve bana kızmasına tepki gösterdik. Çocuk değiliz ve çocukla da konuşmuyoruz malum. Şu anda da aramızda isimsiz bir küslük var, iletişim kurmuyoruz ikimiz de. Sizce burada kim haklı?
pinokyo: Adam stresli. Sadece dinlenmek ve haklı bulunmak istiyor. Cevap duymak istemiyor. Meselenin peki nedeni ile ilgilenmiyor. Sadece dinle ve o susunca klasik bir iki teselli cümlesiyle sen haklısın de. (Güzin abla Pinokyo)
12 Mayıs 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Hangi dine inanıyorsunuz?
pinokyo: Bizde boş o ders..
25 Nisan 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Fenerbahçe Spor Kulübünün başlatmış olduğu #Fenerol kampanyasına bağışta bulundunuz mu?
Tun-cem: Ararat Yerevan futbol takımı Feneri büyük miktarda maddi destekte bulunacakmış. Başka yardıma gerek yok.
15 Nisan 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Ne tür filmlerden hoşlanırsınız?
poyraz133: korku ve gerilim zaten benim gibi ergenlerin sevdiği bişey (altımıza sıçtığımız halde) gülmeyide sevdiğim için komedi bilgi için belgesel ekşın için aksiyon filmleri
15 Nisan 2019 . Ankete Git
Çok sevdiğiniz birisinden, iyi bir arkadaşınızdan zamanla nefret ettiğiniz oldu mu?
poyraz133: beni kötülüğe sürüklediği için
15 Nisan 2019 . Ankete Git
Düzenli namaz kılıyor musunuz?
poyraz133: cumartesi yatsı namazına giderim o da sohbet olduğu için
15 Nisan 2019 . Ankete Git
Yaşımdan çok olgun konuşuyormuşum. Arkadaşlarım beni sevmiyor ve sürekli yaşımdan büyüklerle arkadaşlık kuruyorum. ( 18-30 yaş arası) Bu öğretmenlerimden azar işitmeme neden oluyor çünkü arkadaşlarımın beni dışlaması sayesinde psikolojim bozulurmuş. Ailem ise olgun bir kız olmamdan dolayı gurur duyuyor. İki taraf arasında kaldım. Sizce ailem mi, öğretmenlerim mi haklı?
poyraz133: bende yaşıyorum bunu rte yi tutmadığım için ve çok olgun konuştuğum için beni dışlıyolar sadece en iyi 2 3 arjadaşım var.
15 Nisan 2019 . Ankete Git
'Asla yapmam' dediğiniz 3 şey?
poyraz133: güzelmiş bu site takılıyorum öyle bi siyaset bi asla yapmam fln
15 Nisan 2019 . Ankete Git
Türkiye'nin geleceği sizce hangisine bağlı?
poyraz133: din çünkü rte den başka birşey beklenmez adam okul yerine boşu boşuna camii yapıyor.
15 Nisan 2019 . Ankete Git
Sizce evlenmek için en uygun yaş dilimi hangisidir?
çayiçen: en erken 20de olur, en geç 50de olur.
2 Nisan 2019 . Ankete Git
En sevdiğiniz rakamlar hangileridir?
çayiçen: 1 ilk sayı olduğu için. 5 orta sayı olduğu için.
2 Nisan 2019 . Ankete Git
Avrupa Birliği Anketi: Yarın Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliği için bir referandum yapılsaydı oyunuz ne olurdu?
aslnfbmstf: Evet Çünkü Atatürk ün muasır mediniyet ilkesine tam olarak ulaşabilmemiz için bu gerekli ayrıca bence avrupanın maddi gücüne değil de daha çok medeni dünya ilkelerine daha çok ihtiyacımız var Tabii dürüst olmak gerekirse avrupanın da bize ihtiyacı var ve olacak çünkü brexit olayı avrupayı çok etkiledi ve etkilemeye dwvam edecek ayrıca farklı mevzularda var bence karşılıklı anlayış ve çıkarlar söz konusu olduğunda iki tarafında birbirine ihtiyacı var
25 Mart 2019 . Ankete Git
Spor Toto Süper Ligde 2018-19 sezonu gol kralı kim olur?
barogamer123: Galatasaraylıyım hislerime göre diagne olacak
18 Mart 2019 . Ankete Git
Düzenli namaz kılıyor musunuz?
Asimasal: Cumaları kaçırmamaya özen gösteriyorum..
11 Mart 2019 . Ankete Git
Son zamanlarda birçok yerde sık sık çalınan Ankara oyun havası ve türevlerini dinliyor musunuz?
pinokyo: Dinlemesen bile zorla maruz kalıyorsun. Ben hep belgesel dinlerim yoksa..
24 Şubat 2019 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Bugüne kadar kaç defa taşındınız?
ekinox: El üstünde mi ?
15 Şubat 2019 . Ankete Git . 3 üye beğendi