Anket Sitesi

Son Yorumlar

Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız?
baltam: Yaşamadan bilinecek şey değil bu, muhtemelen ömür boyu bakamam.
3 Ağustos 2016 . Ankete Git
İstanbul'da yaşanır mı?
hashasius: Yalıda, konakta yaşarım ben :))
3 Ağustos 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Nerede asla yaşamam dersiniz?
hashasius: büyük konuşmamak lazım
3 Ağustos 2016 . Ankete Git
Ne kadar para fazlasını istememek için yeter sizce?
hashasius: Sınırı olmaz para işlerinin...
3 Ağustos 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Nerede yaşamak isterdiniz?
hashasius: Yaşadığım yer gibisi yok :)
3 Ağustos 2016 . Ankete Git
İstanbul'da yaşanır mı?
belen: Cok zengin olursam yasayabilirim ancak
3 Ağustos 2016 . Ankete Git
Ne kadar para fazlasını istememek için yeter sizce?
belen: Oyle bir miktar yok bence,hep daha fazlasi hep daha fazlasi
3 Ağustos 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız?
belen: Bakarim tabiiki de
3 Ağustos 2016 . Ankete Git
Hiç Pollemik.com'dan ayrıldığına sevindiğiniz bir üye oldu mu?
Goro: İlgilenmiyorum/Fikrim yok...Akılda kalacak hiç bir üye yoktu burda..
1 Ağustos 2016 . Ankete Git
Kendi bakış açınızdan, toplum olarak aslımıza dönme ihtimalimiz var mı?
Goro: insan olmanın özü..insanlığın özü nedir sizce ?
31 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 1 üye beğendi
Sizce boks bir spor mudur?
baltam: Sporu fiziksel her türlü aktivite olarak tanımlarsak boks da bir spordur. Zihinsel aktiviteler bile bazen spor olarak değerlendiriliyor.
30 Temmuz 2016 . Ankete Git
Kendi bakış açınızdan, toplum olarak aslımıza dönme ihtimalimiz var mı?
baltam: Asıldan kasıt kutuplara ayrılmamış toplumsa bence çok düşük ihtimal.
30 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
Goro: seveni s..erler,,s..eni severler
29 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 2 üye beğendi
Beşiktaş'ın medyada 3. takım olarak yer alması konusunda ne düşünüyorsunuz?
baltam: Başarılar açısından diğer iki klübün gerisinde kalması sebebiyle böyle bir durum var.
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
En iyi rakı hangisi?
baltam: Rakı sevmem.
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Kitap okumayı seviyor musunuz?
hashasius: Kitap okumayı bıraktığınız günün ertesi cehaletin kışı başlar.. sözü tam hatırlayamadım da sonuçta okumalı yani..
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?
hashasius: Vatandaşlık alınıp verilebilen bir hak sonuçta.. Yurt dışındaki Türk'lere sormak lazım...
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Sadece kadınların üye olmasına izin verilen bir internet forum sitesine kadınmış gibi üye olup yorum yazar mıydınız?
hashasius: Kadınların gizli dünyası varmış da erkekler bunu öğrenmek için ölüp bitiyormuş gibi sanki... ama dur bakayım, korkarım tam da böyle çoğunluk :) ama ben azınlıktayım
29 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 1 üye beğendi
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
hashasius: Duygusallık sonrası cinsellik..
29 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
'Türkçe giderse Türkiye de gider' diyen Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'na katılıyor musunuz?
baltam: Türkçe tamamen ortadan kalkmayacağına göre bu söz yeni kelimelerin girmesiyle veya anadilde eğitimle alakalı olmalı. Ben ikisine de karşı olmadığım için bu söze katılmıyorum.
28 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
herrera: Dunya bugun var yarinyok
27 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Görsel mi, işitsel mi, yoksa dokunsal mısınız?
baltam: Galiba görseldim.
20 Temmuz 2016 . Ankete Git
Aktif olarak araba kullanabiliyor musunuz?
belen: Cogu erkekten iyi kullaniyorum hem de
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Şal mı, Eşarp mı?
belen: Kafa ortmek icin kullanmiyorum Onun disinda kisin omuzlarima sal kullaniyorum memnunum
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Yatmadan önce son yaptığınız eylem?
baltam: Gözlüğümü çıkarmak.
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cep telefonu açılış mesajınız nedir?
baltam: Şimdiki telefonlarda yok bunlar galiba.
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Seçme şansınız olsaydı 68 gençliğinin aktif isimlerinden hangisi olmak isterdiniz?
belen: Tabiiki Deniz
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
AKP hükümetinin 10 yıl içindeki icraatlarını nasıl buluyorsunuz?
belen: Basarisiz bulmak solda sifir kaliyor Tarif edemiyorum o derece
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
+18 anketi: Hiç havanızda olmadığınız bir gün sevgiliniz/eşiniz coşkun bir derya gibi karşınıza geçiyor. Partnerinizin ne yapması size yanardağları patlattırır?
belen: Iltifat iltifat iltifat Herseyi yaptirabilir insana
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Estetik açıdan değerlendirildiğinde hangisi daha iticidir: Kocaman popolu bir kadın mı, yoksa kocaman göbekli bir adam mı?
belen: Gobekli erkek severim O yuzden koca totolu hatun iticidir bana gore
18 Temmuz 2016 . Ankete Git