Anket Sitesi

Son Yorumlar

İşvereninizi/Patronunuzu adaletli buluyor musunuz?
ekinox: Patronum devlet, çok memnunum, aşırı memnunum.
6 Ağustos 2020 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Genellikle sabah saat kaçta kahvaltı yaparsınız?
ekinox: Çay ne zaman olursa o zaman.
6 Ağustos 2020 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Türkiye’ye Şeriat Gelmeli Mi?
ekinox: Gelmedi gibi mi geliyor size?
6 Ağustos 2020 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Pembe rengin kadınlara özgü olduğunu düşünüyor musunuz?
ekinox: Ne alakası var? Bi renklerin cinsiyeti eksikti.
6 Ağustos 2020 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Genellikle sabah saat kaçta kahvaltı yaparsınız?
pinokyo: İzinli günlerimde kahvaltı yapıyorum. Genelde geç yapıyorum.
4 Ağustos 2020 . Ankete Git
Türkiye’ye Şeriat Gelmeli Mi?
pinokyo: Şeriat hiç bir yere gelmemeli. Allahım sen bizi şeriattan koru.
4 Ağustos 2020 . Polemikleri Oku . Ankete Git
İşvereninizi/Patronunuzu adaletli buluyor musunuz?
Anketelma: Yok ya çok değil
28 Temmuz 2020 . Ankete Git
Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?
Anketelma: Hepsi
28 Temmuz 2020 . Ankete Git
Türkiye’ye Şeriat Gelmeli Mi?
keremege: Şeriat da gelsin, halifelik de, saltanat da... Cumhuriyet de yıkılsın. Anca o zaman anlayacak bu gerizekalı millet bazı şeylerin değerini...
28 Temmuz 2020 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Genellikle sabah saat kaçta kahvaltı yaparsınız?
keremege: Çalışmıyorsam 11 gibi. Çalışıyorsam iş yerinde 9 gibi yaparım...
28 Temmuz 2020 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Pembe rengin kadınlara özgü olduğunu düşünüyor musunuz?
keremege: Tam tersi ben pembeyi erkeğe çok yakıştırırım...
28 Temmuz 2020 . Ankete Git
Milletvekili maaşı sizce ne kadar olmalıdır?
Anketelma: En yüksek devlet memuru kadar dedim de tam açıklayıcı olmadı şöyle 8000 falan verseler yeter yani 7-8 yeter
27 Temmuz 2020 . Ankete Git
Çocukken yaptığınız abuk hareketler nelerdir?
Anketelma: Bir şeyi sürekli tekrarlayıp insanı bunaltmak sonra gülmek
27 Temmuz 2020 . Ankete Git
En yakın arkadaşınızın eşcinsel olduğunu öğrendiniz. Ne yaparsınız?
Anketelma: Arkadaşlık ilişkimi hafiften azaltırım maazallah bana aşık olur falan bence doktora gidebilir erken yaşta hormonel tedavi var
27 Temmuz 2020 . Ankete Git
''Hem aşık, hem de akıllı olamazsın'' diyen Francis Bakon'a katılıyor musunuz?
keremege: Şöyle ki; yaş itibariyle akılsızlık dönemini geçtim.. Artık mantık önde... Giden gider, çok da tın dönemindeyim.
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Kitap okumayı seviyor musunuz?
keremege: Sevilmez mi! Kışın evde, yazın kumsalda en büyük aşktır...
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Instagram'da daha çok hangi içerikli hesapları takip ediyorsunuz?
keremege: Sosyal medya kullanmıyorum ve hiç canım sıkılmıyor:))
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Sizce çapulcu ve vandal kimdir?
keremege: Erdoğan karşıtı olan herkes çapulcu, vandal, fetocu ve vatan hainidir. Gezi olaylarına katılan ben ise; baş çapulcuyum!!!
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Şehitlik kavramı vatan, millet, din unsurlarını koruma uğrunda ölmek ile ilişkilidir. Özünde dini bir misyondur. Bu kavramsallaştırmayı, sözde örgütler kurarak yine sözde değerler sistemine, hedefinde bulunan kitleleri düşman olarak oturtarak kullanan yapılar sizce var mıdır?
Anketelma: Beynim yandı
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Hangi dine inanıyorsunuz?
Anketelma: İslamiyet
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Günlük hayatınızda tespihin yeri nedir?
Anketelma: İkisi içinde kullanırım tesbih güzeldir ve sanattır
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Sadece kadınların üye olmasına izin verilen bir internet forum sitesine kadınmış gibi üye olup yorum yazar mıydınız?
Anketelma: Evet diyorum ama üye değilim.......
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Aşağıdakilerden hangisi sizin karakteristik özelliğinizi yansıtmaktadır?
Anketelma: Beyin?
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Geçen gün otururken çok sevdiğim iki arkadaşım kavga etmeye başladı. Kavganın başını duyamamıştım. Onlara nedenini sordum ama önce söylemek istemediler sonra zorlayınca söylediler. Biri mastürbasyonun günah olduğunu hiçbir zaman yapmayacağını söylerken ,diğeri bunun günah olamayacağını söyledi .Tartışma kızışınca Pollemik. com'da anket yapmayı teklif ettim. ikisi de kabul etti ama ne yazık ki kendilerini açık etmek istemiyorlar .Bu yüzden iş başa düştü. Size sorarken yapıp yapmadığınızı , sağlıklı olup olmadığını sormuyoruz. Kim Haklı? "Mastürbasyon günahtır" diyen A kişisi mi?, "Mastürbasyon günah değildir"diyen B kişisi mi?
Anketelma: Gusül gerekir öylece sıkıntı yok
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Büyük ölçüde can kayıplarının yaşandığı Suriye'deki karışık ortamda kim haklı?
Anketelma: Kimse
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Tayyip Erdoğan bir söyleşide; ''Zamanım olmadığı için kitap okuyamıyorum, arkadaşlarım kitap özeti getiriyor'' derken Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim mitinginde başka birinden bahsederken; ''Okuma özürlü, özetten kitap anlaşılır mı?'' dedi. Sizce kim haklı ?
Anketelma: Bence özet dediği 3-4 sayfadır, birisi bana 4 sayfalık bir özet getirse az buz anlarım ama okumak gibisi yok ama ikisinin de tutumu çok yanlış ve eksik
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Gayet samimi olduğumuz bir arkadaşımız, işle alakalı bir konuda olumsuz bir durum yaşadı. Bunu benimle paylaşmak için aradı ve karşılıklı konuşuyorduk. Tabi ben de onu destekler nitelikte konuşuyordum. Ancak o konuşurken araya girip bir şeyler söylediğimi düşünmüş olmalı ki bana; ''sende lafımı kesme, ille de bir şeyler söylüyorsun'' dedi. Ben de; ''bana kızma yahu'' falan dedim hafif gülerek ama resmen fırçaladı bu sebeple. Ben de susup dinledim. Sonra anlattı konuştu, ben sustum tabi doğal olarak. Sonra ben susunca ''orada mısın?'' dedi, ben de dinlediğimi söyledim. Neyse sonra konuşalım dedi. Ben de tamam iyi akşamlar dedim kapattım. Ancak bu davranışına ve bana kızmasına tepki gösterdik. Çocuk değiliz ve çocukla da konuşmuyoruz malum. Şu anda da aramızda isimsiz bir küslük var, iletişim kurmuyoruz ikimiz de. Sizce burada kim haklı?
Anketelma: Sen
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Biriyle uzun yılardır görüşüyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz. Birbirinizi seviyorsunuz, aranızda ki saygıda sonsuz, fakat anlaşamıyorsunuz. Sizce sevgi ve saygı evlilik için yeterli mi, yoksa anlaşma evliliğin vazgeçilmez ilkesi mi?
Anketelma: İkiside çok ama çok önemli
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Merhaba, belki çok sıradan bir soru olacak ama genelin fikrini almak açısından bu konuda bir anket yapmak istedim. Ben 23 yaşımdayım ve bir yıldır birisiyle çıkıyorum. Sevgilimle birlikte olmak istiyorum, yani cinsel açıdan ancak kız arkadaşım bunu kabul etmiyor. Evlendiği kişiyle bunu yapması gerektiğini düşünüyor. Ben de bu devirde hala böyle bir düşüncenin varolmasını anlayamıyorum ve hatta çok sinirleniyorum. Kız arkadaşım dururken bunu başkalarıyla yapmak istemiyorum. Bu konu açıldığı her seferinde kız arkadaşımla büyük kavgalar yaşıyoruz. Siz kimin haklı olduğunu düşünüyorsunuz?
Anketelma: Ayrıl onla istersen ama kız arkadaşın da haklı
26 Temmuz 2020 . Ankete Git
Bir gemide 100 kişi var, bunların 99'u katil 1'i masum. Siz o gemiyi batırır mısınız?
Anketelma: Onayını alır öyle yapardım
26 Temmuz 2020 . Ankete Git