Anket Sitesi

Son Yorumlar

Sizce boks bir spor mudur?
baltam: Sporu fiziksel her türlü aktivite olarak tanımlarsak boks da bir spordur. Zihinsel aktiviteler bile bazen spor olarak değerlendiriliyor.
30 Temmuz 2016 . Ankete Git
Kendi bakış açınızdan, toplum olarak aslımıza dönme ihtimalimiz var mı?
baltam: Asıldan kasıt kutuplara ayrılmamış toplumsa bence çok düşük ihtimal.
30 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
Goro: seveni s..erler,,s..eni severler
29 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 2 üye beğendi
Beşiktaş'ın medyada 3. takım olarak yer alması konusunda ne düşünüyorsunuz?
baltam: Başarılar açısından diğer iki klübün gerisinde kalması sebebiyle böyle bir durum var.
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
En iyi rakı hangisi?
baltam: Rakı sevmem.
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Kitap okumayı seviyor musunuz?
hashasius: Kitap okumayı bıraktığınız günün ertesi cehaletin kışı başlar.. sözü tam hatırlayamadım da sonuçta okumalı yani..
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?
hashasius: Vatandaşlık alınıp verilebilen bir hak sonuçta.. Yurt dışındaki Türk'lere sormak lazım...
29 Temmuz 2016 . Ankete Git
Sadece kadınların üye olmasına izin verilen bir internet forum sitesine kadınmış gibi üye olup yorum yazar mıydınız?
hashasius: Kadınların gizli dünyası varmış da erkekler bunu öğrenmek için ölüp bitiyormuş gibi sanki... ama dur bakayım, korkarım tam da böyle çoğunluk :) ama ben azınlıktayım
29 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 1 üye beğendi
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
hashasius: Duygusallık sonrası cinsellik..
29 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
'Türkçe giderse Türkiye de gider' diyen Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'na katılıyor musunuz?
baltam: Türkçe tamamen ortadan kalkmayacağına göre bu söz yeni kelimelerin girmesiyle veya anadilde eğitimle alakalı olmalı. Ben ikisine de karşı olmadığım için bu söze katılmıyorum.
28 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cinsellik Mi, Duygusallık Mı?
herrera: Dunya bugun var yarinyok
27 Temmuz 2016 . Ankete Git . 1 üye beğendi
Görsel mi, işitsel mi, yoksa dokunsal mısınız?
baltam: Galiba görseldim.
20 Temmuz 2016 . Ankete Git
Aktif olarak araba kullanabiliyor musunuz?
belen: Cogu erkekten iyi kullaniyorum hem de
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Şal mı, Eşarp mı?
belen: Kafa ortmek icin kullanmiyorum Onun disinda kisin omuzlarima sal kullaniyorum memnunum
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Yatmadan önce son yaptığınız eylem?
baltam: Gözlüğümü çıkarmak.
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cep telefonu açılış mesajınız nedir?
baltam: Şimdiki telefonlarda yok bunlar galiba.
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Seçme şansınız olsaydı 68 gençliğinin aktif isimlerinden hangisi olmak isterdiniz?
belen: Tabiiki Deniz
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
AKP hükümetinin 10 yıl içindeki icraatlarını nasıl buluyorsunuz?
belen: Basarisiz bulmak solda sifir kaliyor Tarif edemiyorum o derece
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
+18 anketi: Hiç havanızda olmadığınız bir gün sevgiliniz/eşiniz coşkun bir derya gibi karşınıza geçiyor. Partnerinizin ne yapması size yanardağları patlattırır?
belen: Iltifat iltifat iltifat Herseyi yaptirabilir insana
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Estetik açıdan değerlendirildiğinde hangisi daha iticidir: Kocaman popolu bir kadın mı, yoksa kocaman göbekli bir adam mı?
belen: Gobekli erkek severim O yuzden koca totolu hatun iticidir bana gore
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Fantezi olsun diye partnerinizle yaşadığınız sevişme anlarınızı kameraya kaydeder misiniz?
belen: Gerek yok diye dusunuyorum
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cinselliğin ne olduğuna, nasıl kullanıldığına ve ne işe yaradığına dair insanı düşünmeye sevk eden anket: Sizce, ağız cinsel bir organ olarak da değerlendirilebilir mi?
belen: Acmayayim simdi agzimi
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Seks hayatını canlandırmak isteyen çiftlere yönelik olarak, uzmanlar tarafından tavsiye edilen seks önerilerinden hangilerini kışkırtıcı buluyorsunuz?
belen: Hmm bir bakalim Sohbet etmek, dusun altina girerek yapmak olabilir mesela
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Cinsel içerikli anketler sizi rahatsız ediyor mu?
belen: Yoo Rahatsiz olsam bakmam klavye mouse elimde neticede
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Partnerinizle birlikte tercihiniz farklı pozisyonlar denemek midir, bildiğiniz yoldan şaşmamak mıdır?
belen: Degisiklik ararkene bi bakmissin otu cikmis olayin Oyle mutfak tezgahi fantazilerine acik degilim Malum yas buyudu artik;) yatak odasi candir Amaaaaa araba neyin de olabilir bak
18 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git
Hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz?
belen: Iphone 6
18 Temmuz 2016 . Polemikleri Oku . Ankete Git . 1 üye beğendi
Aşk Mı, Para Mı?
belen: Param olsun her gun asik olurum ben dert degil;)
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Sizce milletvekili dokunulmazlıkları kaldırılmalı mı?
belen: Elbette Boylece belki dogru durust bireyler olabilirler Neden siradan bir vatandasa suc olan seyler onlar icin suc olmasin ki?
18 Temmuz 2016 . Ankete Git
Suriyeli göçmenlere, Türk Vatandaşlığı verilmeli mi ?
belen: Elbette ki hayir Bana neden italyan,ingiliz veya amerikan vatandasligi verilmiyorsa ayni sebepten
18 Temmuz 2016 . Ankete Git . 2 üye beğendi
Pollemik.com size neler kazandırıyor?
belen: Seviyordum burayi Yillar oncesinden yorumlarim vardi Ne olduysa oldu ayrildim bir ara baska forumlarda yazdim Ama kiymetini anladim ve simdi geri donmeye karar verdim Iyi ki varsin poll
18 Temmuz 2016 . Ankete Git