ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Seçim Anketleri
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
SEÇİM ANKETİ
POLLİN ABLA: Bir yıl boyunca ilişki yaşadığım erkek arkadaşım, beni başka bir kız için terketti. Psikolojik sorunlar yaşarken bir arkadaşım bana yakınlık gösterdi. Arkadaşımla ilişkiye girdik ve ben ona aşık oldum. Sonra öğrendim ki arkadaşım sandığım insanın üç senelik sevgilisi varmış, benden gizliyormuş. Öğrendiğimde yıkıldım. Şimdi onu sevdiğimi kendisine itiraf edemiyorum. Nefret etmem gerekirken hala onu seviyorum. Sence ne yapmalıyım?
Anketlere yalnızca Pollemik.com üyeleri oy verebiliyor
Aynı kişi tarafından birden çok oy gönderilerek anket sonuçlarının çarpıtılmasını engellemek amacıyla anketlere oy verebilmek için üyelik şartı bulunuyor.
Üye girişi yapmak için tıklayın
|
Üye olmak için tıklayın
|
Anket sonuçlarını görmek için tıklayın
Rastgele Anket
Neşeliyken mi yoksa depresif hallerde mi daha çok müzik dinlersiniz?
Leman dergisinin en sevdiğiniz bölümleri:
Daha önceki yaptığınız anket yorumlarına bakıp, 'Vay be, o zaman öyle düşünüyor muşum, şimdi böyle düşünüyorum' dediğiniz anlar oluyor mu?