ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
Ötanazi (Bir kişinin, yaşamının dayanılamayacak durumda olması sebebiyle, acısız veya çok az acıtan bir ölümcül enjeksiyon yaparak, yüksek dozda ilaç vererek veya kişiyi yaşam destek ünitesinden ayırarak kişinin hayatını sonlandırmak) ülkemizde yasal değildir. Ancak, omurilik felci olan Tuğrul Cankurt 4 yıldır boynundan aşağısını kullanamıyor ve hastalığının tedavisi imkansız, 'Ya insanca yaşam, ya onurlu ölüm' diyerek ötanazi hakkı istiyor. Peki sizce ötanazi hakkı ülkemizde yasal olmalı mı?(Bu hak kesinlikle akıl sağlığı yerinde olan insanların yararlandığı bir haktır. )
Anketlere yalnızca Pollemik.com üyeleri oy verebiliyor
Aynı kişi tarafından birden çok oy gönderilerek anket sonuçlarının çarpıtılmasını engellemek amacıyla anketlere oy verebilmek için üyelik şartı bulunuyor.
Üye girişi yapmak için tıklayın
|
Üye olmak için tıklayın
|
Anket sonuçlarını görmek için tıklayın
Rastgele Anket
KADINLARA ÖZEL: Tanıdığınız, normal seviyedeki bir erkek arkadaşınızla bir konuda tartışıyorsunuz ve tartışma biraz kızışıyor. Bu tartışmaya sevgilinizi çağırır ya da bir şekilde dahil eder misiniz?
Bir an geldi içinizdeki bütün öfkeyi onun yüzüne haykırmak istediniz, ama yapamadınız. Neden?
ABD ile Türkiye gerçekten stratejik ortak mıdır?