Anket Sitesi

Yorum Üzerindeki Polemikler

Diş eti hastalıkları, diş destek dokularına zarar vererek diş kaybına, ağız kokusuna, diş etinde ödeme ve kanamaya neden olur; ancak düzenli kontrol ve diştaşı temizliği ile bu hastalığın önüne geçilebilir, belli bir seviyede tutulabilir. Bu hastalık oluşumuna neden olan risk faktörlerinden hangilerini biliyorsunuz?

mmoorr: ben birşey duydum bugün...diş macunları çok zararlıymış,çok az sıkmak gerekiyomuş diş fırçasına.hatta dişlerin her tarafına girsin die diş fırçası da öyle çok girintili çıkıntılı olmamalıymış,dümdüz olmalıymış..hatta macun sıkmadan sadece suyla fırçalamak gerekiyomuş..anketinize bakılırsa bu konuda baya bilgi sahibisiniz...bu konudaki fikirleriniz de alabilir miyim??
mcalex: Dr. Hanım o zaman gelsin de ölmze de sağ kalırsak ve de hatırlarsak o gününüzü de kutlarız neden olmasın :))
16 Mart 2007 . Ankete Git
appeliuss: Teşekkür ederim. Diş hekimleri günü de var ayrıca 22 kasım :)
15 Mart 2007 . Ankete Git
mcalex: Doktor Hanım, arkadaşı ve bizleri bu konuda aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Mesleğinizde başarılar diliyorum. Burdan bu vesile ile de geçmiş de olsa (dün) sizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. :))
15 Mart 2007 . Ankete Git
mmoorr: teşekkürler :))
15 Mart 2007 . Ankete Git
appeliuss: ben diş hekimiyim zaten de diş macunları içerikleri nedeniyle her hangi bir zarar vermez,sadece fırça ile yapacağınız bir fırçalama ile plağı etkin şekilde uzaklaştırmazsınız.Macunu evet çok sıkmak gerekmiyor,fırçalamaya başlamadan önce fırçamızı ıslatmamamız gerekiyor bunun dışında diş ve dişeti bir bütün olduğundan fırçalama tekniğinizi bu yönde uygulamalısınız daha geniş bilgiyi hekiminizden alabilirsiniz seve seve anlatacağından eminim.aklınıza takılanı da yine sorabilirsiniz.
15 Mart 2007 . Ankete Git
Anketi oluşturan üye: appeliuss . 14 Mart 2007