ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
Anket Üzerinde En Sıcak Polemiklerin Yaşandığı Yorumlar
ERKEKLERE ÖZEL: Kız arkadaşınızla/eşinizle yolda yürüyorsunuz, 3-4 kişilik bir maganda erkek grubundan kız arkadaşınıza/eşinize laf atıldı. Ne yaparsınız?
fidem
:
Eğer bana sevgilimin yanında laf atılsa ve sevgilim de laf atanları ciddiye alıp, onlarla fiziksel veya sözel irtibata geçse, sevgilim benim gözümde biter. Yardımcı olmak açısından belirteyim dedim:)
2 Haziran 2008 .
3 Polemik
.
Ankete Git
aoflaz93
:
Küfredip kaçarım
31 Temmuz 2008 .
3 Polemik
.
Ankete Git
Günlük Hayat Konulu Popüler Anketler
'Asla yapmam' dediğiniz 3 şey?
Ne mutlu bana, bir ......... var ?
En çok neyi protesto edersiniz / etmek istersiniz?
Hayret nidanız?
Arkadaşlarınızla yaptığınız maçta ÇÜŞ, OHA gibi kelimeler kullanılmasına nasıl bakıyorsunuz?
Ankete Oy Ver
|
Anket Sonuçları
|
Ankete Yazılan Yorumlar
Üyenin Diğer Anketleri
|
Günlük Hayat Konulu Diğer Anketler
Anketi oluşturan üye:
ayazcem
.
30 Mayıs 2008
Rastgele Anket
Bilimsel kene anketi: Sağlık Bakanı Recep Akdağ basın toplantısında keneden korunmak için vatandaşlara pantolonlarının paçalarını çoraplarının içine koymalarını önerdi. Bu öneri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hiç gelecekte kendinizin yada ailenizin; ''torpilin, rüşvetin, haksızlığın, hukuksuzluğun içinde ezilirlersek'' korkusunu yaşadığınız oluyor mu?
Bir de tepeden tabana dik inen açıortayın her iki ortasından bakmak gerekiyor olaya; kendimizi, bizi çevreleyen herşeyden ve herkesten daha değerli ve önemli buluyoruz. Peki kim önemli, durup durup sorduğunuz ne?