ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
TBMM İnsan Hakları Danışma Kurulu'nun ayrımcılıkla suçladığı, öğrencisini Alevi olduğu için döven Edebiyat öğretmeni, hakkında adli soruşturma başlatılmadan 30 YTL maaş kesme cezası ve civardaki bir okulda geçici görevlendirme ile cezalandırıldı. Bu cezaları ve adli soruşturma başlatılmamasını yerinde buluyor musunuz?
Anketlere yalnızca Pollemik.com üyeleri oy verebiliyor
Aynı kişi tarafından birden çok oy gönderilerek anket sonuçlarının çarpıtılmasını engellemek amacıyla anketlere oy verebilmek için üyelik şartı bulunuyor.
Üye girişi yapmak için tıklayın
|
Üye olmak için tıklayın
|
Anket sonuçlarını görmek için tıklayın
Rastgele Anket
Evinizde guguklu saat kullanıyor musunuz/hiç kullandınız mı?
Türkiye'nin bazı bölümlerinde yaygın olan erkek çocuk merakını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Oturma odası yeniden açıldı.Günlük anket oluşturma hakkı birden ikiye çıkarıldı.Üyelere isterlerse eski anketleri yenileyebilecekleri söylendi.Pollemik. com'daki bu hareketlilikler sizce oluşturulan anket ve üye sayısının artmasını sağlar mı?