ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
Şu sıralar televizyonlarda yayınlanmakta olan, insanlar ile çeşitli şekiller oluşturularak mesaj verilen Akbank reklamını nasıl buluyorsunuz?
Anketlere yalnızca Pollemik.com üyeleri oy verebiliyor
Aynı kişi tarafından birden çok oy gönderilerek anket sonuçlarının çarpıtılmasını engellemek amacıyla anketlere oy verebilmek için üyelik şartı bulunuyor.
Üye girişi yapmak için tıklayın
|
Üye olmak için tıklayın
|
Anket sonuçlarını görmek için tıklayın
Rastgele Anket
Hangi meslek erbabından terso beklemezsiniz?
Bu yıl 44.sü düzenlenen, her gecesinde ünlü sanatçıların açık havada konser verdiği, panayırların kurulduğu binlerce kişinin katıldığı 'Tekirdağ Kiraz Festivalleri'ne hiç katıldınız mı?
POLLİN ABLA: Ben kendimden 15 yaş büyük birisine aşığım. Hiç evlenmedim ama o evlenip ayrılmış. Bir de çocuğu var. Ama onu çok seviyorum. Eminim ki oda beni seviyor ama dul ve çocuklu olması onu korkutuyormuş."Ailen kabul etmez"diyor. Ne yapacağız?