ANKET OLUŞTUR
SİTENİZ İÇİN ANKET
ÖDÜLLÜ ANKETLER
ÜYE GİRİŞ
YENİ ÜYE
ANKETLER
En Çok Oylanan Anketler
En Beğenilen Anketler
En Yeni Anketler
Konularına Göre Anketler
Erkeklere Özel Anketler
Kadınlara Özel Anketler
Kim Haklı?
Kantar
Pollin Abla
Son Yorumlar
En Beğenilen Yorumlar
Son Polemikler
En Sıcak Polemikler
BDP, yeni anayasada eşcinsel evliliğe izin verilmesini teklif etti. BDP’nin bu teklifine AKP ve MHP sert bir dille eleştirirken CHP'den ise destek geldi. Peki siz, Türkiye'de eşcinsel evliliğe sıcak bakıyor musunuz?
Anketlere yalnızca Pollemik.com üyeleri oy verebiliyor
Aynı kişi tarafından birden çok oy gönderilerek anket sonuçlarının çarpıtılmasını engellemek amacıyla anketlere oy verebilmek için üyelik şartı bulunuyor.
Üye girişi yapmak için tıklayın
|
Üye olmak için tıklayın
|
Anket sonuçlarını görmek için tıklayın
Rastgele Anket
Yeni bir mafya dizisi çekilse, baş rolde esas oğlanı kim oynasın isterdiniz?
İlişkinizin kötüye gittiğini düşünüyorsunuz, bu durumda ilişkiyi düzeltmek için bir hafta ara verip herkesin kafasını dinlemesi iyi bir çözüm olabilir mi?
Selda Bağcan Uğurlar Olsun adlı eserinde Uğur Mumcu için 'İsimsiz korkuları katmadım yüreğime, bembeyaz doğruları yaşadım ölümüne' diyor. Siz de yok edilmenize yol açabileceğini bile bile doğrularınızı ölümüne savunur muydunuz?